HC TEKNIK

Byg og design

En håndværker til det hele

 
 

Den er god nok – jeg kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver. Så skal dit hus renoveres, kan jeg hjælpe med alt lige fra tømrer- og snedkeropgaver, energivejledning, udskiftning af stikkontakter til nyt tag, vinduer og døre. 


Firmaets profil

Jeg hedder Henrik Clausen, og jeg er manden bag firmaet, som jeg startede i 2009. 


- Jeg løser små som store opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde: for eksempel tag, vinduer, døre, gulve, lofter, køkkener, terrasser, hegn og specialopgaver. 

- Jeg er certificeret Velux dagslysrådgiver og energivejleder med eget termisk kamera. 

- Jeg kan også installere ventilation og varmegenvinding og jeg har desuden diamantbor, så jeg også kan klare de komplicerede boringer i ydermure. 

- Min base er Hillerød, men dækker størstedelen af Nordsjælland. 

Tømrer, Snedker

Maler, EL og VVS

Rådgivning


Make Your day

Om Byg og Design!

En Håndværker til det hele.

Størrelsen

Jeg klarer både store og små opgaver

Jeg lægger stor vægt på at få gjort tingene ordentligt derfor afsætter jeg god tid til dialog med mine kunder, så alle er enig om der skal udføres og laves under hele bygge processen.

Jeg løser mange opgaver for private i den forefaldende slags i mit lokalområde. Det er opgaver, som jeg nyder at udføre, fordi de løser nogle af dagligdagens udfordringer. Det giver glade kunder, og det er mit mål. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en hjælpende hånd hvad enten opgaven er stor eller lille, privat eller erhverv.

Links

KVIK KONTAKThttp://qr-contact.de/lmfgi43e

Menu